Iščete zanimive aktivnosti, da bi se lažje odločili kje bi počitnikovali po Sloveniji, da bo odločitev lažja smo vam naredili izbor najbolj pogostih športnih aktivnosti.

Če ste bolj za divje aktivnosti in športe, izberite paintball, saj boste lahko premagali svoje prijatelje, ali pa skočite z bungee jumping-om. Če ste še bolj drzni se pozanimajte o poteh za ekstremno gorsko kolesarstvo, lahko pa preplezajte ekstremne plezalne stene.Če ste bolj rekreativne narave se udeležite tradicionalnih pohodnih poti ali pa si izmerite katero izmed označenih in si sami naredite pohod. Prekolesarite nekaj kilometrov po bolj znanih kolesarskih. V zimskih mesecih se odpravite smučat, bordat, sankat ali pa preprosto zabavat s prijatelji. Če vas zimski športi ne očarajo počakajte na poletje in se odločajte med športi kot so: ribolov, plavanje, veslanje, kanuing, lov na divje živali, golf, polet z balonom, skok s padalom in podobno.

Šport je zelo popularen, saj s tem ostajamo aktivni in tudi ostajamo fit. Za sprostitev se lahko ob večerih popeljemo po več kolesarskih poteh in pa peljemo na sprehod svoje domače ljubljenčke po pohodnih poteh. Ker si vsak zaželi kdaj pa kdaj narediti kaj zase in se preizkusiti v kakšnem športu, je pomembno, da izberemo pravega zase.