Katera so najbolj priljubljena promocijska darila?

Promocijska darila




Kdo ne mara prejemati daril? Očitno nihče! Enako velja za podjetja. Kot poslovnež lahko svoje stranke preprosto osrečite s promocijskimi darili.

Poslovna promocijska darila so najučinkovitejša metoda, ki bi jo morali vnesti v svojo promocijsko poslovno strategijo. Niso le izraz vaše hvaležnosti strankam, ampak tudi odlično marketinško orodje za izboljšanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke pri strankah. Torej, zakaj ne greste po promocijska darila?

Promocijska darila

Vendar pa pri izbiri promocijskih daril za svojo poslovno strategijo ne pozabite, da je izbira ogromna. Na današnjem trgu je na voljo toliko stvari, ki jih lahko uporabite kot promocijska darila. Morda vas bo to popolnoma zmedlo in ne boste vedeli, kaj izbrati. Ampak, ne skrbite! Tukaj smo, da vam pomagamo pri tej zadevi. 

V tem članku bomo govorili o nekaterih najbolj priljubljenih promocijskih darilih, ki jih lahko izberete za svoje stranke. Torej, nadaljujte branje! 

8 najbolj priljubljenih promocijskih daril, ki jih lahko izberete:

Naj vam povemo nekaj podrobnosti o teh promocijskih darilih, da boste lahko enostavno izbrali eno od njih: 

Flaške za vodo

Športne flaške za vodo so danes eden najbolj trendovskih izdelkov za promocijo. Promocijske športne flaške so lahko učinkovito marketinško orodje za vašo blagovno znamko, saj so uporaben izdelek in niso tako pogoste kot druga promocijska darila. 

Te flaške so na voljo v različnih materialih in oblikah ter jih je mogoče natisniti po specifikaciji vaše blagovne znamke. Zato se taka promocijska darila pogosto uporabljajo na športnih dogodkih, ali pa v pisarnah in šolah. 

USB ključi

Danes je težko najti koga, ki ne bi imel računalnika ali prenosnika. Zato vam lahko promocijski USB ključi ponudijo priložnost ciljati množično občinstvo. Ta promocijski izdelek je sorazmerno nov v primerjavi s peresi in svinčniki, vendar je zelo funkcionalen in ima velik potencial.

USB ključe lahko uporabite kot preprosto promocijsko darilo tako za vaše zaposlene kot tudi za vaše stranke. Ti ključi so zdaj na voljo v več dizajnih, barvah in oblikah. Imajo tudi različno pomnilniško kapaciteto. Zato lahko enostavno izberete najprimernejše promocijske USB ključe, da dosežete svoje promocijske cilje.

Rokovniki in koledarji

Obstaja napačno prepričanje, da rokovniki danes niso več primerni promocijski izdelki. No, to ni dejstvo. Strinjamo se, da večina ljudi raje uporablja ročne naprave, ki delujejo kot rokovniki. Kljub temu pa lahko najdete veliko ljudi, ki radi beležijo v rokovnike. 

Od namiznih poslovnikov do žepnih dnevnikov, rokovnikov in koledarjev, je na voljo nekaj za vsakogar. Svojim strankam in zaposlenim lahko podarite personalizirane rokovnike in koledarje kot darilo. Ta čudovita promocijska darila lahko uporabljate celo leto. 

Konferenčne mape

Motite se, če menite, da samo poslovneži uporabljajo konferenčne mape ali natisnjene poslovne mape za beleženje pomembnih zapiskov. Tudi navadni ljudje takšne mape uporabljajo za različne namene. Tako jih lahko uporabite tudi kot promocijsko darilo. 

Personalizirane konferenčne mape so učinkovit promocijski izdelek, ki ga lahko uporabljate znova in znova.

Kemični svinčniki

V tej digitalni dobi še vedno nihče ne more zanikati pomena kemičnih svinčnikov. Ker te uporabljajo skoraj vsi, jih lahko uporabite tudi kot promocijska darila. Svojo blagovno znamko lahko natisnete na pisala in jih nato podarite svojim potencialnim strankam.

Na voljo so različne vrste, izberete jih lahko po želji in proračunu. To je res najpreprostejši način, da se vaše stranke spomnijo vaše blagovne znamke.  

Skodelice za kavo

Še en neverjeten in uporaben promocijski izdelek so personalizirane skodelice za kavo. Logotip svoje blagovne znamke ali podjetja lahko natisnete na skodelice in jih uporabite kot potencialno promocijsko darilo. 

Med skodelicami je na voljo toliko izbire, saj jih lahko najdete v različnih stilih in barvah. Toda najbolj znane vrste promocijskih skodelic za kavo so lončene, termične in keramične skodelice. So kot nalašč za vsakodnevno uporabo, saj lahko ljudje uživajo v kavi ali čaju v teh skodelicah tudi, ko so na poti.

Tako lahko, ko skodelice za kavo uporabljate kot promocijska darila, med svojimi strankami povečate prepoznavnost blagovne znamke.   

Promocijski tekstil

Personalizirane tiskane majice so tudi znani promocijski izdelki in se lahko uporabljajo kot poslovna darila. Ko govorimo o personaliziranih majicah, je na voljo veliko izbire. Lahko se na primer odločite tudi za polo majice, ker so ljudem bolj všeč. 

Ko boste kot promocijsko darilo uporabili polo majice z natisnjenim logotipom, vam bo to odprlo več možnosti za povečanje identitete blagovne znamke.

Plastična darila

Najboljša promocijska darila so res tista, v katerih lahko najdete veliko izbiro. Zdaj pa se pogovorimo o plastičnih darilih. Obstajajo različni izdelki iz plastike, kot so potiskane sponke za papir, tiskana ravnila in brisalec, ki služi kot čistilo za računalniške zaslone. 

Za vsakogar in vsak proračun je nekaj. To je priljubljena kategorija promocijskih izdelkov, saj je cenovno ugodna. Z uporabo teh daril lahko osrečite svoje potencialne stranke in zgradite podobo svojega podjetja ali blagovne znamke. 

Zaključek

Na koncu lahko rečemo, da je obdarovanje najboljša poslovna strategija za privabljanje novih in obdržanje že obstoječih strank. Promocijska ali poslovna darila bodo vaše kupce povezali tudi v prostem času in tovrstno oglaševanje ima največjo moč. Če boste podarili personalizirana darila, pa boste zagotovo dosegli učinek, ki ga zagotovo niste pričakovali. Ne smete pa zanemariti tudi dejstva, da je tovrstno obdarovanje tudi cenovno daleč njugodnejše.

5/5 - (1 vote)




Podobni prispevki