Za različne zahteve so vam na voljo različne namestitve, lahko se odločite za bolj domačo ponudbo kot so kmečki turizmi in pa turistične kmetije, bolj pustolovsko se namestite v kampu, poiščete prazen apartma ali pa sobe v hostelu in hotelu. Ponudbe in namestitve so različne, za vsakega pa se najde nekaj.

Iščete namestitve po Sloveniji pa ne veste kam bi se obrnili? Tukaj smo samo za vas.

Poiščite si pravega gostitelja, po vaših željah. Si želite preživeti počitnice v hotelu, kjer bo vse luksuzno in vam ne bo potrebno početi ničesar? V Sloveniji imamo veliko hotelov s 5 zvezdicami, z odlično ponudbo.

Si želite cenejše namestitve in dopusta, ki bi bil vseeno kvaliteten. Obiščite hostel, v Sloveniji jih imamo kar nekaj, med njimi je najbolj poznan hostel Celica v Ljubljani.

Ni pa vse v tem, da je cena za plačilo visoka, izberete lahko tudi apartmaje ali pa kampe, kjer je ponudba še vedno široka, le da ste sam svoj gospodar in kuhate sami.

Vse namestitve v Sloveniji imajo poleg standardne ponudbe tudi dodatno ponudbo, ki je zelo široka. V okolici namestitev je vedno široka ponudba aktivnosti, kot so plezanje, jahanje, pohodne in kolesarske poti, plavanje in veslanje.

Če si želite bolj domače počitnice pa prebivajte na turistični kmetiji ali kmečkem turizmu, kjer se boste spoznali tudi z značilno domačo kmečko kulinariko, hranili živali ali pa preprosto delali na kmečkih površinah. Za bolj mestne ljudi je to lahko velik preobrat.