Bohinj ima veliko izbiro zabave za mlade in stare. Ena izmed njih je tudi Adrenalinski park Bohinj. Adrenalinski park Bohinj je v bližini Bohinjskega jezera in Hostla pod Voglom.

Adrenalinski park Bohinj je poligon, ki je postavljen v višini od 8 do 14m nad zemljo. Adrenalinski park Bohinj vam ponuja, da se spopadete s svojim strahom in uživate v nalogah, ki so jih za vas pripravili.

Ovire je možno premagovati individualno ali pa skupinsko, zato je Adrenalinski park Bohinj dobra zabava tudi za skupine, ki si želijo adrenalina in zabave. Adrenalinski park Bohinj je namenjen tudi skupinam, ki si želijo med seboj pridobiti večje zaupanje, poslovnim partnerjem, zasebnim partnerjem ali pa individualistom željnim adrenalina. Park ni namenjen ljudem, ki so nižji od 150cm in pa otrokom pred dopolnjenim 11 letom.

Adrenalinski park Bohinj

Adrenalinski park Bohinj nam pomaga pridobiti samozavest, premagati strah pred višino, izboljša naš občutek za ravnotežje in pridobite pa tudi zelo učinkovit občutek za koordinacijo.

Celoten poligon se izvaja na 8m nad tlemi, orjaška gugalnica pa je na višini od 8m pa do 14m nad tlemi. Adrenalinski park Bohinj je orjaško gugalnico zaznamoval kot vrhunec doživetja, saj so bili taki odzivi zadovoljnih uporabnikov. Če se bojite za svojo varnost vas lahko obvestimo, da vse naloge, ki se izvajajo nadzirajo profesionalci in ni nobenih skrbi, saj pri njih do poškodbe še ni prišlo.

Park sprejme skupine vse do 45 ljudi in je zato primeren tudi za večje skupine. Po vseh doživetjih pa se lahko še naprej sproščate ob Bohinjskem jezeru, saj je park postavljen tik ob jezeru.

Adrenalinski park je namenjen zabavi, sproščanju, adrenalinskim doživetjem, pri premagovanju ovir pa ima tudi zelo pozitivne učinke pri ljudeh, saj jim daje višjo samozavest in zaupanje vase.