Oglejte si mladiče živali, prisostvujte pri zabavnih animacijah in se sprehodite skozi živalski vrt.

Živalski vrt Ljubljana je najboljša zabava za otroke. Za otroke je živalski vrt posebno doživetje, tam pobližje spoznajo živali, ki jih ne vidijo vsak dan, tudi srečanje v živo je možno. Živalski vrt Ljubljana je zanimiva priložnost za ogled živali.

Vsako leto se živalski vrt odloči za novo akcijo, letos je predstavil možnost, da postanete oskrbnik za en dan. Omogočijo ti, da se pobližje spoznaš z več živalini, se jih dotikaš in jih hraniš. Živalski vrt s tem, da tudi priložnost, da se otroci naučijo skrbnosti in nežnosti.

Živalski vrt Ljubljana

Lahko pa si izberete program srečaj svojo najljubšo žival. Če je vaša najljubša žival posebna in je nimate možnosti srečati v naravi ali v bližini doma potem je to lahko odlična priložnost.

Živalski vrt je lahko doživetje za celotno družino. Oglejte si plazilce ali pa nevarne zveri, obiščite tudi kotiček z domačini živalmi, otroci vam bodo lahko sami povedali kaj o njih. Spoznajte zanimivosti o živalih ali pa jih pomagajte krmiti.

Živalski vrt je doživetje za otroke in odrasle. Opazovanje obnašanja, hranjenje, osebni stik z živaljo, eksotične živali.

Živalski vrt Ljubljana goji 500 živali, med njimi kar 119 različnih vrst. Med njimi so plazilci, žuželke, polži, pajki, domače živali, sesalci, ptice. Da imajo več raznovrstnih živali pa potekajo tudi izmenjave živali med živalskimi vrtovi.

Doživetje pa lahko doživi tudi slavljenec, saj ima možnost, da praznuje s svojimi prijatelji rojstni dan v živalskem vrtu. V družbi različnih živali, z vsemi povabljenci in se zabava na igralih in opazuje živali.