Moja Slovenija na dlani

Moja Slovenija na dlani je nov spletni portal, ki je namenjen vsem avanturistom, ki si želijo spoznati kako lepa je Slovenija. Stran bo na začetku izdelana za slovenske turiste, kasneje, ko bo prevedena v angleščino, pa tudi za turiste drugih držav.

Ker smo specialisti na področju optimizacije spletnih strani, ne boste imeli težav pri iskanju podatkov, saj bomo spletno stran po vseh pravilih optimizacije pripeljali do odličnih pozicij v iskalnikih. Da smo resno podjetje, z dolgoletnimi izkušnjami in vidnimi rezultati, pove tudi dejstvo da smo uradni Googlov partner za Google oglaševanje.

Spletni portal Moja Slovenija na dlani, bo imel vse informacije, ki jih potrebujete pri obisku slovenskih krajev, namestitev, znamenitosti, …

Predstavili vam bomo veliko naravnih čudes, ki jih ima Slovenija. Od naravnih znamenitosti, legend o krajih, kraških pojavov in vseh drugih atrakcij raznih turističnih destinacij. Slovenija ni največja država, je pa zato zelo raznolika. Obdana je s prekrasnim alpskim svetom,  kraškimi polji, obalo, podzemnimi jamami in raznimi kulturami. Vsako leto Slovenijo obišče približno 3,2 milijona turistov. S pomočjo spletne strani moja Slovenija na dlani, se bosta tako še lažje orientirali in si izbrali destinacijo svojih potepanj. Na strani boste našli informacije kam se lahko popeljete s kolesom, po katerih znanih kolesarskih poteh, kje se lahko sprehodite po gorah, smučate na najboljših smučiščih, ki jih premoremo in v katerih športih se lahko še sprostite v naši Sloveniji.

Pokrajina Slovenije(Vir: www.slovenia.info; Avtor: “Matej Vranič”)


no images were foundPripravili vam bomo tudi pestro izbiro namestitev. Ne boste imeli več problemov pri iskanju kampov, turističnih kmetij,  za bolj mestne in tiste, ki nimate najraje oddiha v naravi, pa bomo pripravili pestro izbiro namestitev, kot so sobe, apartmaji in hoteli.

Če vas zanimajo res vse znamenitosti, ki jih Slovenija ponuja, potem vas bo zanimala tudi domača slovenska hrana, ki jo lahko zasledite v vsakem slovenskem gostišču. Vse od žgancev, kranjske klobase, mlincev pa do prekmurske gibanice in potice. Ob dobri hrani pa seveda ne smete biti žejni, zato vas bo čakalo prvovrstno vino slovenske pridelave, od dolenjskega cvička pa do kraškega terana, ki vam bodo obudili brbončice. Doživetja, ki jih ponuja Slovenija bodo nepozabna za to bo poskrbela prelepa narava in prijazni domačini, ki vas bodo vedno veseli.

2.3/5 - (3 votes)
Podobni prispevki