Obiščite Portorož in doživite nepozaben dan!

Plaža Portorož
Morje, neskončne plaže, več kot 2300 sončnih ur na leto in številne atrakcije tako za naše najmlajše, kot tudi za odrasle. To je le nekaj odličnih razlogov, da se za svoj dopust odpravite ravno v Portorož! Lahko bi namreč rekli, da je Portorož neke vrste ”Slovenski Las Vegas”, mesto, ki nikoli ne spi in je tako več kot popularen kraj tako za mlade, kot seveda tudi tiste malo starejše. Naj vas to sicer kakorkoli ne prestraši, saj se boste lahko še vedno v miru dodobra sprostili, brez da bi poslušali kakršenkoli nadležen hrup glasbe ali česarkoli podobnega. Portorož je namreč prilagodljiv na vse razmere, kar pomeni, da lahko na dopustu v tem mestu uživa tako rekoč vsak človek.

Plaža Portorož

Najbolj popularna destinacija, katera je od vseh v mestu bolj kot ne tudi najbolj obiskana je seveda mestna plaža, katera je vedno polna raznih turistov iz vseh koncev sveta. Okoli mestne plaže lahko najdemo tudi številne restavracije ter razne bare, v katerih boste deležni izjemne gostoljubnosti in odlične postrežbe. V bližnjih restavracijah lahko uživate tudi v tradicionalnih morskih jedeh, pripravljenih z rok najboljših kuharjev, kateri so s svojo kuho zadovoljili že marsikaterega gurmana. Za razliko od restavracij, katere so več kot polne tako rekoč čez cel dan, pa bari in razni klubi dodobra zaživijo šele v večernih oziroma nočnih urah. Kot že omenjeno poprej je Portorož ena izmed največjih in najbolj popularnih destinacij za vse tiste, ki hrepenijo po dobri zabavi in odlični družbi, katere v Portoroških klubih in lokalih zagotovo nikoli ne zmanjka. Seveda Portorož gosti tudi obilo različnih prireditev in odmevnih dogodkov med katerimi so zagotovo ene izmed najbolj znanih ravno Portoroške noči. Portoroške noči namreč letno privabijo tisoče ljudi, kateri vsako leto uživajo v družbi znanih glasbenikov in odličnih animatorjev. Za zabavo je poskrbljeno na vsakem koraku, tako, da boste uživali tako vi sami, kot seveda tudi vaši otroci.

Še enkrat lahko omenimo, da je Portorož z razlogom eden izmed najbolj prepoznavnih krajev v Sloveniji, saj z vsemi atrakcijami ter zanimivosti privablja številne ljudi iz vsega sveta, kateri se vedno znova zadovoljni vračajo na nepozabne trenutke, katere lahko doživite edino in samo v Portorožu.

5/5 - (1 vote)
Podobni prispevki