Apartmaji Svenšek, Bohinj

no images were found

Apartmaji Svenšek se nahajajo v luštni hišici le 350 metrov oddaljeni od čudovitega Bohinjskega jezera, ki ga je Lonely Planet izbral za eno najboljših družinskih destinacij za leto 2015. Hišica stoji na zelo neprometni cesti, vendar je le lučaj stran od vsega dogajanja v okolici jezera.

Za informacije o prostih terminih in cenah izpolnite spodnji obrazec:

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Dodatna vprašanja:

  V hiši sta gostom na voljo dva apartmaja v vsakem nadstropju hiše po eden – v pritličju apartma za 5 oseb poimenovan Perunika in v zgornjem nadstropju apartma Ciklama za 4 osebe.

  Apartmaji Svenšek
  Apartmaji Svenšek, Bohinj

  Apartma Ciklama je velik 65 kvadratnih metrov in sestoji iz kopalnice, dveh spalnic, kuhinje, dnevne sobe ter balkona. Kuhinja je popolnoma opremljena in gostom ponuja vse potrebno za udobno bivanje od vse posode, do avtomata za kavo, kuhinjskega pribora, pečice, mikrovalovne pečice, hladilnika ter tudi začimb. Apartmaji imajo tudi centralno ogrevanje. Gostom je v kopalnici na voljo sušilec za lase in pa brisače. V apartmaju je tudi brezžični internet in kabelska TV.

  Notranjost apartmaja
  Notranjost apartmaja

  Apartma Perunika je prav tako velik 65 kvadratnih metrov, vendar je namenjen petim osebam, saj je v zakonski spalnici postavljeno še dodatno ležišče za peto osebo. Stanovanje obsega kopalnico, dve spalnici in pa kuhinjsko-dnevni prostor z moderno kuhinjo. Tudi tukaj je v kuhinji vse potrebno za bivanje, med drugim tudi pomivalni stroj za posodo. Vse ostalo pa je isto kot v zgornjem apartmaju.
  Zunaj pred hišo je lepa parcela z mizo in stoli za goste, ter z igrali za otroke, lastnica pa okoli hiše ureja tudi vrt z zelenjavo, ki ga lahko gostje njenih apartmajev po želji uporabljajo, kar se mi zdi super bonus bivanja tukaj.

  Bohinjsko jezero
  Bohinjsko jezero

  Apartmaji se nahajajo v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka in ponujajo številne možnosti za zabavno preživljanje prostega časa. Bohinjsko jezero je zelo čisto in primerno za kopanje, supp deskanje, vožnjo s kanuji, srfanje, v bližini so dobre kolesarske steze, plezalne stene in ogromno pohodniških poti s čudovitimi razgledi na prekrasno naravo. Bohinj je znan tudi po Bohinjskem siru in drugih mlečnih izdelkih, ki so lokalno ekološko pridelani in zato zelo cenjeni med ljubitelji zdrave prehrane. V bližini apartmajev je tudi več restavracij in trgovina. Bohinj je za obisk primeren ob kateremkoli letnem času, saj je tam super poleti, ko se lahko osvežite v jezeru in pozimi, ko se lahko sprehajate po zasneženi okolici. Tudi praznovanje novega leta v Bohinju je izbira, za katero se odloči veliko ljudi. Skratka – Bohinj je vedno dobra ideja 😉

  Rate this post
  Podobni prispevki